Meest populaire pennen

In de categorie Populaire Pennen hebben wij om het u makkelijk te maken de pennen die bij ons het meest worden verkocht voor u op een rijtje gezet. De populaire pen vormt de ideale mix tussen uitstraling en kwaliteit.

Goedkope promotiepennen

Wilt u uw een goedkope promotiepen voor u zelf, om weg te geven op een beurs of om achter te laten bij klanten. Kies dan voor een goedkope pen uit ons asortiment. Dit zijn fijn schrijvende pennen voor een lage prijs.

Metalen pennen

Op speciaal verzoek zijn onlangs de metalen pennen aan ons assortiment toegevoegd. Gravering of bedrukking hiervan zit bij de prijs inbegrepen. De luxe metalen pennen kunt u overigens ook verkrijgen inschrijfsets. Deze schrijfsets met balpen en vulpen worden geleverd in een luxe geschenkverpakking.

Eco Pennen

Een milieu bewuste keuze maken? Kies voor de kartonnen pen die geheel afbreekbaar is of onze houten pennen die zich prima laten bedrukken en een exclusieve uitstraling hebben. Een (h)eerlijk product.

Touch screen pennen

Met de Soft touch pen voorkomt u dat er vieze vingers op je tablet worden achtergelaten. De soft touch tip geeft nauwkeurige touch en controle, waarbij je touchscreen bovendien beschermd wordt. De Soft Touch Pen laat geen krassen achter en is uiteraard ook te gebruiken om mee te schrijven.

Aanbiedingen

Al de pennen uit ons aanbiedingen assortiment worden geleverd met full-colour bedrukking. Het kost u geen cent extra. Ook het mixen van kleuren is mogelijk. Laat u bijvoorbeeld bij de Transparante pen of Rainbow pen voor 350 rode, 350 gele en 350 blauwe pennen bedrukken dan ontvangt u de prijs voor 1050 stuks. Zo blijven het voor u goedkope pennen uit de hoge staffel!