Reclame pennen bestellen

Wilt u graag reclame pennen bestellen? Laat Pennen-bedrukken uw persoonlijke pen bedrukken.De pennen kunnen full-colour gedrukt worden. Dit betekent dat ook een digitale afbeelding gedrukt kan worden. Daarbij is het zo dat het niet uit maakt of u kiest voor 1 of full-colour opdruk.Ook bij het bedrukken van een pen in meerdere kleuren betaalt u toch dezelfde, voordelige prijs! Om ervoor te zorgen dat de pennen helemaal naar uw wens zijn, sturen we u altijd eerst een digitale proefdruk per e-mail. Pas na goedkeuring deze proef plaatsen we de order. Bevalt de proef niet dan passen wij deze gratis aan! Op de werkwijze pagina kunt u ook lezen hoe een bestelling bij pennen-bedrukken in zijn werk gaat.

PromoKado: reclame pennen bestellen en meer

PromoKado levert bedrukte pennen vanaf 50 stuks. Dit is met een levertijd van slechts 5 werkdagen! De volgende pennen bieden wij aan: goedkope, transparante, bio, rainbow, metalen en luxe pennen. Het is ook mogelijk om de bedrukte pennen in dezelfde kleur samenstelling te combineren met een notitieblok of USB-stick. Daarnaast kunt u ervoor kiezen de pen in een geschenkdoos te ontvangen. Als u uw reclame pennen bij ons bestelt, garanderen wij u:

  • GRATIS opdruk of graveren,   GRATIS verzending,  GRATIS digitale proefdruk
  • Bovendien Extra KORTING bij bestellen pen en notitieblok
  • Een Persoonlijk contactpersoon

Wilt u meer info over ons assortiment wat wij aanbieden? Kijk dan eens op onze assortiment pagina.

pennen in vele kleurenpen in 10 kleuren

Neem contact met ons op!

Wilt u graag reclame pennen bestellen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier. Wilt u graag meer informatie of heeft u een specifieke vraag? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Dit kunt u doen door een mailtje te sturen naar info@promoKado.nl of door te bellen naar +31 (0)117 – 463003.