Personaliseren van uw pen

Bedrukken of graveren van de pennen – Aanleveren logo of teksten bij pennen-bedrukken.nl

– Als eps vector bestand (eps).
– Als Adobe Illustrator bestand (ai).
– Als .pdf bestand ( lijnen ).
– Als tekstbestand in Word

Het artwork voor de bedrukking kan meestal kosteloos worden opgevraagd bij uw vormgever of de drukker. Ook een oude proefdruk van bv een visitekaartje kan volstaan. Een .eps bestand kunt u zelf niet openen. Wij zullen u in ieder geval adviseren over hoe het beste drukresultaat kan worden behaald.

Bij voorkeur dienen de gebruikte lettertypes te worden omgezet naar lettercontouren, maar u kunt de gebruikte lettertypes (fonts) ook apart aanleveren. Kleuren kunnen het beste worden weergegeven als PMS kleuren. Bestaat de opdruk alleen uit tekst, dan volstaat het doorgeven van de gewenste tekst en lettertype. Eventueel kunnen wij ook een duidelijk lettertype voor u selecteren.

Wij helpen u graag. Wanneer u bij ons een order plaatst dan verzorgen wij geheel gratis de opmaak van uw bedrukking. U ontvangt vooraf altijd een .pdf met een duidelijke visuele proef van de bedrukking.. Zo ziet u vooraf precies hoe de bedrukte pennen er uit gaan zien. Heeft u geen mogelijkheden om een logo of bedrukking digitaal aan te leveren, dan kunnen wij deze wellicht voor u opmaken of namaken.

Uitgebreide informatie over hoe u het artwork het beste aan kunt leveren leest u hier.

Tampon of zeefdruk:

tampon-zeefdruk

Hierbij wordt uw tekst of logo in de door u gewenste PMS ( pantone ) kleuren gedrukt

Voor het beste resultaat is het belangrijk dat de lijnen niet dunner zijn dan 0.5 punt en de tekst niet kleiner is dan 5 punt. Een ontwerp met lichte kleuren komt het beste uit op een donkere pen, voor een lichte pen het beste een zwarte c.q. donkere opdruk. Je kunt in je ontwerp je  PMS drukkleur opgeven. Het beste resultaat geeft een gevectoriseerd bestand (.eps/.ai/.pdf) dus geen pixelafbeeldingen als .jpg.

Full-colour Digitale Print

Met digitale print wordt uw tekst of logo direct op de  pennen geprint. Alle pennen in de catagorie AANBIEDING  of FULL-COLOUR worden altijd full-colour bedrukt. Voordelen: Een haarscherpe en gedetailleerde full color print, leverbaar in slechts 5 werkdagen. Al vanaf 50 stuks te bestellen voor dezelfde prijs als 1 kleur opdruk.

fullcolour

Lasergravering

Het aanbrengen van een lasergravure is een stijlvolle methode om uw pen met logo of tekst een luxe uitstraling te geven. Met een graveermachine wordt het logo in de pennen gebrand dmv een lasermachine. Voordelen: Zeer nauwkeurig, en luxe uitstraling en onuitwisbaar.

Lasergravering

Individuele personalisatie:

Bent u op zoek naar een heel persoonlijk cadeau? Wij kunnen pennen voorzien van individuele prints of graveren met uw naam of tekst.

Infomeer naar de mogelijkheid om bijvoorbeeld USB sticks bestellen voor uw medewerkers met uw logo op 1 zijde en de naam van de medewerker aan de andere zijde.