Pennen laten bedrukken in kleine oplage

Wilt u graag simpel en goedkoop uw pennen laten bedrukken? Dat kan bij Promo Kado! Bij ons hoeft u niet direct 1000 pennen te bestellen. Wij leveren al bedrukte pennen vanaf 50 stuks, met een levertijd van slechts 5 werkdagen! Al onze pennen worden gedrukt in de rubriek full colour in 1 of 4 kleuren, het kost u niets extra.

Pennen laten bedrukken biedt een uitgekiend assortiment!

Bij ons hoeft u niet te kiezen uit honderden modellen pennen. Nee, wij hebben al een uitgekiende selectie voor u gemaakt. Wat dacht u van de rainbow pen? Deze kunststof pen met zilverkleurige clip en punt is leverbaar in een groot aantal trendy kleuren. Of de natuurlijke bio-pen, waarmee u een milieuvriendelijke keuze maakt. Toch liever een iets simpeler model? Kies dan voor de goedkope pen! Verder bieden wij transparante pennen, metalen pennen en luxe pennen aan. Het is zelfs mogelijk om pennen te bestellen in combinatie met een USB-stick of een notitieblok! Meer weten over ons assortiment? Klik op de diverse namen in onze menubalk!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bij PromoKado garanderen wij u:

  • Een snelle levertijd;
  • De beste printkwaliteit;
  • Altijd in full colour;
  • Verpakking in geschenkdoos mogelijk

Wilt u meer weten over hoe een bestelling bij Promo Kado in zijn werk gaat? Of wilt u informatie over de leverings- of betalingsvoorwaarden? Kijk dan op de werkwijze pagina! Interesse gekregen in pennen laten bedrukken bij PromoKado? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier. Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Stuur gerust een mail of bel +31 (0)117 – 463003.