Pennen graveren vanaf 50 stuks!

Wilt u pennen laten graveren, bijvoorbeeld als relatiegeschenk? Bij PromoKado kan dit al vanaf 50 stuks, met een levertijd van slecht 5 werkdagen! Wij bieden een uitgekiend assortiment aan pennen. Van de trendy rainbow pen tot de goedkope pen en van de transparante pen tot de bio-pen, wie bieden het allemaal aan! Neem ook eens een kijkje bij de metalen pennen of de luxe pennen en laat u verrassen!

Uitgebreid assortiment pennen graveren bij PromoKado

Bij ons worden uw pennen altijd full colour gedrukt. Of u nou kiest voor 1, 2 3 of zelfs 4 kleuren; het kost u geen cent extra. Het is zelfs mogelijk om naast de pennen ook USB-sticks of notitieblokken in de zelfde kleurcombinatie bij te bestellen! Zoals u wellicht merkt houden wij van tevreden klanten. Daarom garanderen wij u:

  • De beste printkwaliteit;
  • Een snelle levertijd;
  • Altijd in full colour;
  • Verpakking in een luxe tray.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Om er zeker van te zijn dat uw bestelling helemaal naar wens is, sturen wij u altijd eerst een digitale proefdruk toe. Pas na uw goedkeuring wordt de order officieel geplaatst! Wilt u meer weten over hoe een bestelling bij Promo Concept in zijn werk gaat? Of wilt u informatie over de leverings- of betalingsvoorwaarden? Kijk dan op de werkwijze pagina! Hebben wij uw interesse gewekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan om pennen te laten graveren via het offerteformulier. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Stuur gerust een mail of bel +31 (0)117 – 463003. PromoKado staat u graag te woord!