Online pennen kopen en laten bedrukken

Wilt u graag online pennen kopen en een persoonlijke touch geven? Laat PromoKado het voor u doen. Kijk eens in de rubriek full colour. Of u nou kiest voor een pen in één kleur, of in meerdere kleuren: u betaalt altijd dezelfde, voordelige prijs! Om ervoor te zorgen dat de pennen helemaal naar uw wens zijn, sturen we u altijd eerst een proefdruk. Pas na goedkeuring plaatsen we de order! Voor de leverings- en betalingsvoorwaarden verwijzen we u door naar onze werkwijze pagina. Hier kunt u ook lezen hoe een bestelling bij Pennen-bedrukken in zijn werk gaat.

PromoKado: online pennen kopen en laten bedrukken

PromoKado levert bedrukte pennen vanaf 50 stuks. Dit is met een levertijd van slechts 5 werkdagen! De volgende pennen bieden wij aan:

  • Goedkope pen;
  • Transparante pen;
  • Bio pen;
  • Rainbow pen;
  • Metalen pen;
  • Luxe pen;

Het is ook mogelijk om de bedrukte pennen in dezelfde kleur samenstelling te combineren met een notitieblok of USB-stick. Daarnaast kunt u ervoor kiezen de pen in een geschenkdoos te ontvangen. Wilt u meer info over de producten die wij aanbieden? Kijk dan eens op onze assortiment pagina. Koopt u pennen en notitieblokken on-line dan ontvangt u extra korting op de totale bestelling!

Neem contact met ons op!

Wilt u graag online pennen kopen en laten bedrukken? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier. Wilt u graag meer informatie of heeft u een specifieke vraag? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Dit kunt u doen door een mailtje te sturen naar info@promokado.nl of door te bellen naar +31 (0)117 – 463003.