Luxe pennen laten bedrukken

Wilt u graag luxe pennen laten bedrukken? Laat PromoKado het voor u verzorgenLuxe metalen pennen kunnen wij u voorzien van een gravering. Dit kan al vanaf 25 stuks. Bovendien kunnen wij de gegraveerde pennen leveren in een luxe geschenkdoos. Ook het graveren van de pennen met een eigen  naam is mogelijk. Wanneer u ons de lijst met namen aanlevert dan graveren wij deze per stuk voor u in de pen. U kunt zelf een lettertype en opmaak uitkiezen. Op die manier wordt de pen een persoonlijk geschenk. Een leuk aandenken wat u kunt blijven gebruiken.

Promokado: Luxe pennen en meer

Promo levert bedrukte luxe pennen vanaf 25 stuks. Dit is met een levertijd van slechts 7 werkdagen! Maar ook voor andere pennen kunt u bij ons terecht. De volgende pennen bieden wij aan: goedkope, transparante, biologische, rainbow, stylus touch pennen. Het is ook mogelijk om de bedrukte pennen in een luxe geschenk doos te ontvangen. Of de pen in dezelfde kleur samenstelling te combineren met een notitieblok of USB-stick. Als u uw luxe pennen bij PromoKado bestelt, garanderen wij u:

  • Prijzen beneden de 1 euro mogelijk
  • Een snelle levering;
  • Eerste klas opdruk ;
  • Indien gewenst bedrukt in full colour;
  • Indien gewenst verpakt in een luxe tray.

Wilt u meer info over de producten die wij aanbieden? Kijk dan eens op onze assortiment pagina.

luxe pen - gravering
luxe pen in geschenkdoos geschikt voor gravering

Neem contact met ons op!

Wilt u graag luxe pennen die precies bij u en/of uw bedrijf passen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Wilt u graag meer inlichtingen of heeft u een vraag? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Dit kunt u doen door te mailen naar info@promokado.nl of door te bellen naar +31 (0)117 – 463003.