Informatie

Informatie over het aanleveren van artwork.

Heeft u vragen over het bedrukken of graveren van pennen of wilt u vrijblijvend een prijsopgave van ons ontvangen? Stuur PromoKado dan een mailtje. Heeft u vragen over pennen of bijbehorende notitieblokken neem dan contact met ons op of vul het offerte formulier in. Wij adviseren u graag over het bedrukken van schrijfwaren, bedrukte pennen, metalen pennen en andere relatiegeschenken het verplicht u tot niets

Wanneer u een bestelling plaatst ontvangt u een digitale drukproef. Hierop kunt u exact zien hoe de pennen bedrukt zullen worden. Pas na uw akkoord bedrukken wij uw gekozen pen. Mocht u iets willen wijzigen dan kan dat zonder probleem en sturen wij u een nieuwe proef.

Aanleveren artwork:

Logo’s of teksten aanleveren voor het bedrukken van pennen.

Uw logo voor het bedrukken van pennen kunt u op onderstaande wijze aanleveren.

– Als eps vector bestand (eps).
– Als Adobe Illustrator bestand (ai).
– Als .pdf bestand ( lijnen ).

Het artwork voor de bedrukking kan meestal kosteloos worden opgevraagd bij uw vormgever of de drukker. Ook een oude proefdruk van bv een visitekaartje kan volstaan. Een .eps bestand kunt u zelf niet openen.

Bij voorkeur dienen de gebruikte lettertypes te worden omgezet naar lettercontouren, maar u kunt de gebruikte lettertypes (fonts) ook apart aanleveren. Kleuren kunnen het beste worden weergegeven als PMS kleuren. Bestaat de opdruk alleen uit tekst, dan volstaat het doorgeven van de gewenste tekst en lettertype. Eventueel kunnen wij ook een duidelijk lettertype voor u selecteren.

Gevectoriseerde bestanden geven altijd het beste resultaat. Pixelbestanden als jpg, gif, bmp & tif kunnen niet altijd gebruikt worden voor een scherpe bedrukking. Afhankelijk van welk relatiegeschenk wij moeten bedrukken, kan een raster of verlooptint in de bedrukking druktechnische beperkingen opleveren. Indien rasters of verlooptinten in de door u gewenste opdruk zitten, dan zullen wij u na aanlevering van de bedrukking adviseren over hoe het meest optimale resultaat kan worden behaald.

Wij helpen u graag. Wanneer u bij ons een order plaatst dan verzorgen wij geheel gratis de opmaak van uw bedrukking. U ontvangt vooraf altijd een .pdf met een duidelijke visuele proef van de bedrukking.. Zo ziet u vooraf precies hoe de bedrukte pennen er uit gaan zien. Heeft u geen mogelijkheden heeft om een logo of bedrukking digitaal aan te leveren, dan kunnen wij deze wellicht voor u opmaken of namaken.

Uitgebreide informatie over hoe u het artwork het beste aan kunt leveren leest u hier.